FOTOIN

— to je projekt ljudi, ki imajo sami spletno trgovino. Mogoče se zato zavedamo potreb in želja naših strank.  Govorimo isti jezik in vemo, kako narediti fotografije, ki prodajo blago oziroma izdelek. S strankami delamo po principu dobitne kombinacije: njihov uspeh je naš uspeh, ker naredimo take fotografije, kot bi jih naredili zase.

Kaj Ponujamo

Fotografiranje izdelkov za oglas, katalog, trgovino, splet ali tiskanje – to je vsaka reklamna fotografija vaših izdelkov za prodajo. Ponujamo tudi makro fotografiranje, fotorgafiranje notranjosti in zunanjosti prostorov, nepremičnin. Poleg tega izdelujemo spletne strani in spletne trgovine, ki prodajajo vaše blago, zato ker dobro optimizirane za spletni iskalniki in sodobne.

 

Zakaj FOTOIN?

Ker FOTOgrafiramo IN  ponujamo druge storitve: naprimer izdelava spletnih in  pristajalnih strani (landing page), SEO — optimizacija spletnih strani za spletni iskalniki.

Naš cenik

Okvirno ceno za vaše naročilo lahko dobite takoj, samo vstavite podatke vašega naročila v online prijavnico.  Ker je vsako fotografiranje samostojen projekt,  je cena samo informativna. Individualno se izračuna: fotografiranje ekstra velikih izdelkov, prefinjenih predmetov s svetlečo površino, fotografiranje s teksturnim ozadjem, umetniško scenografsko fotogarfiranje (na primer oblačil na fotomodelih), cvetja, fotografiranje s storitvami umetnikа ličenja in stilistа.

Nudimo posebne cene, če bo vaš projekt zelo zanimiv za nas in ga bomo lahko uporabili za naš portfolio.