Cenik fotografiranja izdelkov

 

Izračunaj svojo ceno!

Izračun cene za fotografiranje izdelkov

ter nepremičnin, interjerjev in prostorov

1
SKUPAJEUR

cene fotografiranja izdelkovDa bi dobili  okvirno ceno izberite podatke vašega naročila v online prijavnico. Za natančen izračun cen nam pošljite vaše podrobne podatke.

Cene za druge storitve – fotografiranje na modelu, modna fotografija, oblikovanje kreativnih kolažev itd. vam izračunamo na podlagi vašega projekta.

Minimalna vrednost naročila je 50 euro, če stranko obiščemo pa 100 euro.

Cene ne vsebujejo DDV-ja, ker nismo davčni zavezanci.

Način plačila: nakazilo na TRR podjetja. Podjetje ne posluje z gotovino.

PRIMERI TIPOV OZADIJ

Polž na vrtu

Naravno ozadje

Ozadje, na katerem je bil izdelek slikan. To je lahko tudi narava ali kakšno papirnato ozadje. V tem primeru ozadje ostane kot je.

Foto izdelka na brisanem ozadju.

Belo ozadje

Izdelek na belem ozadju, lahko s senco. Ta tip ozadja se ponavadi uporablja pri fotografiranju za katalog trgovine.

Fotografiranje izdelka na trasparentnem ozadju

Brizano/trasparentno ozadje

Ponavadi se uporablja, ko potrebujete fotografijo izdelka brez ozadja, da jo potem uporabite za banner ali kolaž.

koristni nasveti

Kako pravilno naročiti fotografiranje izdelkov?

1 - IZBERITE STIL IN OZADJE

Določite, kakšno ozadje želite za izdelek – belo, barvno, temno ali prozorno.

2 - IZBERITE KOLIKO KOTOV POTREBUJTE ZA VSAK IZDELEK

Odločite se , koliko kotov potrebujete za izdelek. Priporočamo vsaj 2 kota – splošni pogled in podroben fragment, ki prikazuje kakovost površine.

3 - DOLOČITE VELIKOST, FORMAT, RESOLUCIJO

Določite podatke o fotografijah, ki jih želite prejeti. Če bodo fotografije uporabljene za tiskani katalog, preverite pri strokovnjaku, kakšne velikosti naj bodo fotografije. Max. velikost fotografije je 6000 x 4000 pxl, z resolucijo 300 dpi. Toda za katalog spletne trgovine tako velika velikost ni potrebna, saj bo nalaganje strani trajalo dolgo časa. Dovolje 72 dpi, velikost širine zaslona (ne več kot 1920 v širino in 900 v višino). Lahko naredite večjo, če ima spletna stran možnost »povečevalno steklo«. Če ni povečevalnega stekla, bo izdelek na veliki fotografiji težko videti v celoti. Veliko ni vedno dobro. Določite format fotografij – jpg prilagojeno za splet, jpg2000 ali png.

4- Pripravite blago za fotografiranje

Za fotografiranje izberite najlepše produkte, saj se na visokoresolucijskih slikah in na studijski osvetljavi hitro opazijo kakšne morebitne pomanjkljivosti na površini izdelka. Oštevilčite izdelke (npr. z nalepkami na zadnji strani), sestavite seznam. To bo olajšalo delofotografu in vam, ko boste morali fotografijo prepoznati ob nalaganju na spletno stran. Previdno zapakirajte blago, da se med prevozom ne poškoduje.

Želite izvedeti natančno ceno?

Pošljite nam vašo zahtevo (najbolje s primerom) in v teku dneva dobite našo ponudbo.
Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

  • Pregled zasebnosti
  • Strogo nujni piškotki
  • Statistika
  • Trženje
  • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.