Oblikovanje bannerjev

"Potrebujem nekoga ki lahko še danes oblikuje banner za mojo spletno stran ..."

Vsak človek  vsaj enkrat v življenju išče grafičnega oblikovalca in postavlja taka vprašanja na Googlu: Rabim nekoga, da mi oblikuje letak in vizitke. Iščemo grafičnega oblikovalca, ki bi ustvaril logotip …. Ali ga išče med prijatelji: Se katera ukvarja z izdelavo vizitk? Idejo že imam, iščem pa nekoga, ki bi to izvedel! 

Zdravo! Mi smo tukaj in vam z veseljem pomagamo! Hitro in poceni.  Specializirani smo za oblikovanje bannerjev in kolažev za spletne strani, naslovnic poslovnih profilov za podjetja in poslovneže.  Lahko vam tudi oblikujemo letake, vizitke, spletne objave, zloženke, brošure, plakate itd.

Poglejte projekte in zahtevajte našo ponudbo!

Odzivi naših strank

 • Etiketa je super! hvala!

  Daria Bedenik
  Daria Bedenik
  Marketing Direktor MoiToi d.o.o
 • Grazie! ottimo lavoro!

  Emanuele Vedova
  CEO Vedova d.o.o.
 • Super naslovnica! Hvala!

  Elena Korovina
  Računivodja
 • Hvala, super narejeno!

  Prvi paketek (logo)
  Mitja Starič
  Lastnik trgovine Prvipaketek.si
 • Kolaž za Facebook cover je lep..! Hvala!

  CHAI & La Chocolate
  Trgivina v Kopru

Ima vaše podjetje svoj originalni logotip? Logotip je najpomembnejši del podjetja, zato mora biti pregleden, nepozaben, izražati idejo vašega dela brez besed. Logotip ima tudi nalogo razlikovanja – če imate unikaten logotip, vas ne bodo zamenjali s konkurentom.

Da bi bil logotip lep in informativen potrebujemo več podatkov o podjetju (cilijna publika, vašo posebnost).
Tako se lažje približamo vašim idejnim predlogam in oblikujemo logotip, ki bo odseval bistvo vašega podjetja in bi bil všeč vašim strankam.

Morate jasno vedeti in nam sporočiti v katerih variantah potrebujte logotip — barvni in/ali črno beli različici, velikost, jezikovni različici…
Logotip prejmete v vektorski obliki format pdf ter rastrski obliki (jpg in png format).

Dober logotip mora biti:

ENOSTAVEN ste že slišali rek »manj je več«? Če kje, potem to velja pri oblikovanju logotipa.
NEPOZABEN in ENOSTAVEN 
BREZČASEN – logotip boste uporabljali dolga leta. Ker si želite, da si vas zapomnijo, ne boste orodja za prepoznavnost (=logotip) menjavali kot Elton John očala.

UNIVERZALEN in VSESTRANSKI – naj bo tak, da ga lahko uporabljate za najrazličnejše namene (na jumbo plakatu, na vizitki, natisnjenega na pisalo, vžigalnik, cerado kamiona, …)
UNIKATEN, tako kot ste unikatni vi in vaše delo.

Vse navedeno velja tudi za oblikovanje spletnih vsebin (pasic, bannerjev, kolažev, spletnih oglasov in naslovnic poslovnih profilov, Facebook coverjev), pa tudi za oblikovanje logo in tiskovin (letakov, vizitk itd.) Zahtevajte našo ponudbo!

 

Želite izvedeti natančno ceno za vaš projekt?

Pošljite nam vašo zahtevo (najbolje s primerom) in v teku dneva dobite našo ponudbo.
Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

 • Pregled zasebnosti
 • Strogo nujni piškotki
 • Statistika
 • Trženje
 • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.