Fotografiranje izdelkov

Nudimo profesionalno fotografiranje izdelkov v studiu, naravi ali v vaši pisarni torej tovarni.  Ampak za najboljšo kakovost fotografije priporočamo studijsko fotografiranje izdelkov, ki poteka v našem studiu v Ljubljani na Jurčkovi cesti. V studiu imamo različno studijsko opremo in pripomočke za kvalitetno produktno fotografijo izdelka; lahko jo naredimo na belem ozadju ali trasparentnem ( brez ozadja) v png za vaš prodajni program, baner, katalog ali letak.  Po verzije portalaWishCam,  smo na seznamu 35 najboljših fotografov za produktno fotografiranje v Sloveniji.  Oglejte si naš portfolio in cenik.

Odzivi naših strank

 • Fotografije so super!

  Jaka Stermenszky
  Vodja Trgovine igrač Čuri Muri
 • Imam zelo drag profesionalni fotoaparat, ampak sama ne bi nikoli naredila tako dobrih fotografij, kot mi jih je naredila ekipa fotoin.si za moje punčke.

  Ekaterina Konovalova
  Ekaterina Konovalova
  Lastnica hotela, Celje
 • Prejeli smo fotografije za katere se vam najlepše zahvaljujem!

  emporij
  Bojan Sumrak
  Asistent vodje projektov Emporij d.o.o
 • Hvala, super narejeno!

  Prvi paketek (logo)
  Mitja Starič
  Lastnik trgovine Prvipaketek.si

Ampak pred tem preberite pomembno informacijo kako pravilno naročiti
fotografije izdelkov za spletno stran ali socialno omrežje 

Kako pravilno naročiti fotografije za vaše izdelke?

Tukaj bomo napisali nekaj pomembnih informacij, ki jih potrebujete ob naročanju fotografiranja izdelkov. Najprej morate razmisliti, zakaj potrebujete fotografije, saj lahko fotografije izdelkov uporabite v različne namene in glede na namen potrebujete različne vrste in formate fotografij.

Na primer: če fotografiramo izdelke za katalog ali spletno trgovino je bolje, da damo izdelke pred enobarvno ozadje.  Dobro je, da fotografu poveste, kateri del izdelka je treba izpostaviti ali poudariti; na primer tekstura tkanine, kakovost šiva ali morda logotip so podrobnosti, ki naj pritegnejo pozornost kupcev na fotografiji ponujenega izdelka.

Ali želite fotografije izdelkov za socialna omrežja?

V tem primeru bomo poudarili kreativnost fotografiranja, to bo že reklamna fotografija in njene primere lahko tudi najdete pri nas . Lahko dodamo detajl, da bo imel vaš izdelek najbolj naraven videz. Scenska fotografija lahko tudi pokaže možnost uporabe vašega izdelka.  Za scensko fotografiranje izdelkov pogosto potrebujemo modele.

Kako izbrati najboljšo velikost fotografij vaših isdelkov?

Še ena pomembna stvar, ki jo mora vedeti fotograf, je velikost fotografij. V primeru, če boste fotografije izdelkov uporablili za socialna omrežja, fotografu samo sporočite, za katero socialno omrežje jih potrebujete. Velikosti fotografij za Facebook, Instagram itd., so ponavadi standardne.

Če boste fotografije izdelkov uporabili za vašo spletno stran ali spletno trgovino, morate fotografu sporočiti natančne velikosti fotografij v pixlih.  Brez natančnih podatkov bi bila kakovost fotografij na vaši spletni strani izgubljena zaradi programskega speminjanja velikosti fotografij. O točni velikosti fotografij za spletno stran ali za spletno trgovino lahko vprašate vašega webmasterja. Pri objavljanju fotografij na splet je pomembno tudi upoštevati zakonitosti SEO optimizacije fotografij za iskalnike. Fotografijo lahko optimizirate tako, da ji dodate kratek opis, nadomestno besedilo in ključne besede.

Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

 • Pregled zasebnosti
 • Strogo nujni piškotki
 • Statistika
 • Trženje
 • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.