Storitve

Mi smo na vaši strani!

Zato

Pozdravljeni!
Ste tukaj, ker iščete koristno informacijo.  Jaz sem tukaj, da bi vam dala strokovni nasvet. Ni brezplačen, ampak vreden tega. Ker sem na vaši strani.

Pred več kot 10 leti sem se začela ukvarjati z e-poslovanjen najprej kot lastnik spletne trgovine, potem pa kot oseba, ki ponuja strokovne storitve za ustvarjanje, polnjenje in promocijo spletnih strani. Ta izkušnja mi omogoča poznavanje vseh težav, s katerimi se soočajo podjetniki, njihove vrednote, prioritete in misli. 

V čem sem dobra? Prekleto dober vodja sem in  bom skrbela za vaš porojekt, prav tako kot vi. Ne bom vam obljubila nečesa, česar ne morem narediti. Ampak, kar obljubim – naredim vse 100%. 

V čem sem boljša od ostalih? Imam izkušnje s servisi Yandeksa in Googla,  kar mi daje možnost, da uporabim različne instrumente za najboljše rezultate.

ambicije brez načrtovanja ne veljajo nič

Ali imate načrt o zavzetju sveta? :)

Katera spletna stran je dobra? Tista, ki rešuje probleme podjetja (stranke). Praviloma stranke na začetku dela niso pripravljene samostojno določiti teh nalog in sestaviti načrta. Zato veliko pozornosti namenim komuniciranju s stranko, da bi določili cilje ustvarjanja spletne strani, govorili o vašem izdelku, občinstvu, trgu, načinih zajemanja pozornosti. Nisem pristaš “mrtvih briefov” s kupom polj. Razumem, da je lastnik zaposlen s strateškimi vprašanji, zato si vse sistematiziram in organiziram sama. Ta storitev je plačljiva, vendar verjemite mi, da je vredna tega, saj je temelj vaše bodoče spletne strani.

Strategija win win

Kakovost in sodelovanje

Ko boste odobrili načrt in naredili 50% predplačila, bodo naši razvajalci začeli izdelovati spletno stran. Priporočamo uporabo svežih in licenziranih profesionalnih predlog. To je zagotovilo, da boste imeli čisto kodo, dobro hitrost spletne strani, stalne posodobitve in podporo razvijalcev. Za vas bomo zbrali tudi semantiko, dali priporočila in SEO optimizacijo. Če potrebujete – bomo razvili logotip, oglaševalske pasice in fotografirali vas ter vaš izdelek. Če želite, lahko prevedemo besedila in naredimo lekturo s pomočjo naravnih govorcev. Iskreno želimo, da bi naši projekti delovali, zato ne oddamo spletnih strani vsaj brez osnovne SEO optimizacije, saj je vključena v ceno.  V porfoliju ne potrebujemo projektov, ki ne delujejo tako, kot bi morali- To je jamstvo, da bo naše delo dobro opravljeno in, da boste s sodelovanjem zadovoljni.

Vse na enem mestu

KAJ PONUJAMO?

Svetovanje

Svetovanje pri izdelavi speltni strani in promociji na internetu.  Brezplačno za stalne stranke.

Več o tem

Grafično oblikovanje

Oblikujemo logo, grafično podobo, banner, kolaž, naslovnico, zloženke, brošure, plakati itd..

Več o tem

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletni strani in trgovin na podlagi CMS Wordpress/Woocommerce vključuje osnovno seo optimizacijo.

Već o tem

Prevajanje in tolmačenje

Pisno prevajanje (navadni prevodi – brez overitve) iz slovenščine in ruščine v druge tuje jezike. 

Već o tem

Fotografiranje

Fotografiranje izdelkov, portretov, dogodkov, nepremičnin in različna poslovna ali reklamna fotografija. Pa tudi za družino.

Več o tem

Analiza in seo optimizacija

Analiza in seo on-site  optimizacija za povečanje organskega prometa, analiza oglaševalske kampanje v Google Ads.

Več o tem
Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

  • Pregled zasebnosti
  • Strogo nujni piškotki
  • Statistika
  • Trženje
  • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.