Fotografiranje nepremičnin

Ali veste kar po statistiki Arnbnb lastniki prostorov s profesionalnimi fotografijami...

+ 40%

praviloma zaslužijo 40% več kot drugi lastniki v regiji

+ 24%

v 24% dobijo več rezervacij

+ 26%

v povprečju za 26% zvišajo ceno na noč in tako zaslužijo več

Fotografije interierjev se običajno uporabljajo za oblikovanje spletnih strani pri poslovanju z nepremičninami. Zato lahko za ta namen optimiziramo fotografije za Booking.com, airbnb.com itd.  Lepe profesionalne fotografija je eden glavnih razlogov, zakaj se ljudje odločijo za rezervacijo ali ogled ob nakupu stanovanja. Oglejte si primere naših fotografij.

Primer dela s Študentskim Domom Ljubljane

Zmagali smo na razpisu za fotografiranje študentskih domov za novo spletno stran ljubljanskega Kampusa (Študentski dom Ljubljana).
Kliknite foto za podroben pregled dela.

Pogosta Vprašanja

Kako pravilno slikati sobo?

Najboljša razsvetljava je naravna sončna svetloba. Zato si oglejte vremensko napoved in za snemanje izberite sončen dan. Kdaj je bolje fotografirati? Bodisi zgodaj zjutraj ali zvečer – v tem času je najmehkejša svetloba. Preverite, kdaj sonce najbolj pride v stanovanje in se dogovorite s fotografom za ta termin.

In če je soba brez oken? Ali pa je vreme oblačno?

Imamo dodatno opremo za razsvetljavo, prinesli jo bomo s seboj.

Koliko časa bo trajalo fotografiranje?

Približno 1 do 2 uri za trisobno stanovanje, skupaj z izbiro fotografij.

Koliko fotografij je dovolj?

Praviloma vsako sobo fotografirajo z dveh kotov, tj. računajte na vsaj 2 sliki za vsako sobo, vključno s kuhinjo, hodnikom, kopalnico. Dodajte nekaj fotografij pogleda stavbe in znotraj stopnišča. Stanovanje je mogoče preurediti, vhoda in hiše pa ne, zato so za kupca pomembni. Povprečno 12-18 slik. Razen, če seveda niso potrebne dodatne slike, da bi poudarili dekor ali WC opremo ali naprave v kuhinji.

Ali posnamete video o nepremičninah?

Ne, ne videa ne snemamo. Študije kažejo, da preveč popolne informacije kupca ne motivirajo, da gre osebno na ogled (navsezadnje so mu že vse pokazali!), odločilna pri prodaji pa je osebna komunikacija. V predstavitvi mora biti nekaj skrivnosti, da želi stranka vse osebno videti in se dotakniti.

Koliko stane fotografiranje?

Cena je odvisna od števila prostorov, od lokacije nepremičnine (stroški prevoza), od nujnosti ter od zahtevnosti stanovanje (v primeru če je stanovanje pretemno zato potrebuje dodatno opremo za fotografiranje). Povprečna cena znaša od 10 do 15 evrov na obdelano fotografijo. Minimalna vrednost naročilla je 100 EUR. Približno vrednost vašega naročilaI llahko izračunate takoj tukaj. Za natančno ceno zahtevajte našo ponudbo.

Kdaj in kako moram plačati naročilo?

Plačate samo fotografije, ki jih izberete za nadaljnjo obdelavo. Takoj, ko bo znano število izbranih fotografij, bomo izdali račun in začeli z obdelavo. Običajno v 2 dneh dobite fotografije. Način plačila: nakazilo na TRR podjetja. Podjetje ne posluje z gotovino.

Kakšne velikosti fotografij potrebujem?

Zelo dobro vprašanje, saj napačna oblika lahko pokvari kakovost fotografije, ko se naložijo na nepremičninski portal.
Za nepremičnine.net ni posebnih zahtev, zato priporočamo fotografije od 960 do 640 pxl, z visoko resolucijo, najmanj 240 dpi. Mimogrede, to je dokaj univerzalen format, ki bo na Facebooku videti odlično.
Arnbnb priporoča fotografije ležečega formata z najmanjšo velikostjo 1024 x 683 pxl. V Booking.com odlično izgledajo fotografije v velikosti 2560×1920 pxl v visoki resoluciji.

Kako preklicati ali odložiti fotografiranje?

Samo opozorite nas čim prej.

ALI LAHKO DOBIM ORIGINALNE POSNETKE ?

Originalnih posnetkov naročnik ne more dobiti, ker je obdelava fotografije bistven del poti do končnega izdelka. Originalen posnetek je tudi last fotografa zaradi avtorske pravice. Lahko ga dobite samo po dogovoru.

Naročite izdelavo vrhunskih fotografij in prodajte svojo stanovanje dražje in hitreje!

Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

  • Pregled zasebnosti
  • Strogo nujni piškotki
  • Statistika
  • Trženje
  • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.