Prevajanje in tolmačenje

Izračunaj svojo ceno! 

Izračun cene za pisni prevod

Nudimo pisno prevajanje (navadni prevodi – brez overitve) iz slovenščine in ruščine v druge tuje jezike- italijanščino , hrvaščino – in obratno.  Za lektoriranje sodelujemo z naravnimi govorci.  Pretvorimo vašo WordPress spletno stran v večjezično spletno stran.  Držimo se rokov.

izberi iz katerega v kateri jezik
oceni zahtevnost teksta
preverjanje prevoda so strani naravnih govorcev
1
izberite št.strani, ki jih potrebujete
označite, če potrebujete oblikovanje besedila po vašem obrazcu
SKUPAJEUR

cene prevajanja italijanščino ruščino
Da bi dobili  okvirno ceno izberite podatke vašega naročila v online prijavnico. Za natančen izračun cen nam pošljite vaše podrobne podatke.

 • Avtorska stran obsega 1.500 znakov brez presledkov. Če je v besedilu več kot 750 znakov brez presledkov, se obračuna cela stran, če je znakov manj, pa se obračuna najmanj pol strani
 • Pri končnem obračunu se upošteva število strani v izvirniku (če je preštevanje znakov omogočeno), v nasprotnem primeru se upošteva strani v prevodu (predračun je v tem primeru zgolj informativne narave)

Minimalna vrednost naročila je 20 euro.
Cene ne vsebujejo DDV-ja, ker nismo davčni zavezanci.

Način plačila – nakazilo na TRR podjetja po predračunu:

 • pravne osebe: Pravnim osebam račun izstavimo po opravljeni storitvi.
 • fizične osebe: predplačilo ob naročilu (po predračunu na TRR).

OKVIRNE CENE ZA TOLMAČENJE IZ RUŠČINE V ITALIJANŠČINO IN OBRATNO

ITA-RU-ITA-1

50

ITA-RU-ITA -3

120

ITA-RU-ITA -8

200
 • 8 ur (delovni dan)
Rezerviraj termin
 • Cene ne vsebujejo DDV-ja, ker nismo davčni zavezanci.
 • Cene veljajo za stranke iz Ljubljane in okolice. Obisk stranke iz drugega mesta — po dogovoru.
 • Сene veljajo za konsekutivno tolmačenje.Pri konsekutivnem tolmačenju gre za obliko ustnega prevajanja, pri kateri prevajalec med pavzo v govoru govorcev na osnovi zapiskov prevaja izgovorjeno v ciljni jezik. Konsekutivno tolmačenje se najpogosteje izvaja na srečanjih manjšega števila ljudi, kot so poslovni sestanki, sestanki pri notarju ali advokatu, predstavitve, med telefonskimi pogovori ipd
 • Сene so okvirne. Dokončna cena je odvisna od smeri prevajanja, zahtevnosti in količine ur ter nujnosti.Specializirani smo za področja: Komercialno dopisovanje, Gradbeništvo, Strojništvo, Turizem, Prodaja, Ekonomija, Finance, Menedžment, Marketing, Digitalni Marketing.

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in v teku dneva vam bomo odgovorili in pripavili individualno ceno.
Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

 • Pregled zasebnosti
 • Strogo nujni piškotki
 • Statistika
 • Trženje
 • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.