Skrinjica store

Fotografiranje predmetov in oblikovanje kolažev

Fotografiranje v trgovini daril Skrinjica

StrankaTrgovina daril Skrinjica (Ljubljana )
Tip fotografiranjaReklamno fotografiranje
Websiteskrinjica.si

Bilo je zelo zanimivo narediti fotografiranje za trgovino unikatnih daril SkrinjicaStore iz Ljubljane. Naročnika  — mlad par — sta nas prosila, da naj naredimo fotografije za oglaševanje na socialnih omrežjih Facebook in Instagram, da bi privabila v trgovino več za privabljanje kupcev ter s tem povečala prodajo v trgovini.  Uporabniki socialnih omrežij so navadno mladi ljudje, stari med 18 in 35 let, zato smo se odločili za oblikovanje svetlih kolažev, ki jih običajno uporabljajo na modnih revijah. Odločili smo se za svetlo ozadje in sodobne pisave.

Tematski kolaži: kompleti za darila za dekle,  za piknik ali otroško zabavo in tako naprej.

Fotografiranje je potekalo prav v trgovini po koncu delovnega časa, ampak fotografiranje je ustvarjalen proces. Imeli smo veliko idej, ki jih smo jih lahko uresničili naslednje jutro, ko je bila trgovina odprta. Mnogi obiskovalci so se ustavili in dolgo opazovali fotografiranje, velike softbokse in drugo studijsko opremo. Iskušnja je bila izredno zanimiva in fotografiranje nepozabno!

Mnenje stranke

Marina in Ilya hvala za lepe fotografije.
Super je bilo sodelovati z vama. Sta čudovit team, imata izostren čut za kompozicijo slike, izbor detajlov, mojstrsko vodenje, prijetno in sproščeno vzdušje kljub delu pozno v noč . Rezultat so čudovite profesionalne fotografije.
Še enkrat hvala in upam, da bomo skupaj predstavili še mnogo naših izdelkov.
Zelo priporočam!Sample testimonial content area

Dana Nikolič Inoyatova
CEO Skrinjica store
About the author

Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

  • Pregled zasebnosti
  • Strogo nujni piškotki
  • Statistika
  • Trženje
  • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.