Super ponudba za fotografiranje nepremičnin

PonudbaFotografiranje nepremičnin
Velja1 mesec, od 25. 09 do 25. 10
Akcija8 € obdelana slika, min. naročilo - 100 €

Visoka sezona v turizmu se končuje in čas je, da posodobite fotografije, naredite za naslednjo sezono še boljše. Za vas imamo super ponudbo za fotografiranje stanovanj in hiš. Redna cena za visokokakovosten posnetek s klasičnim retuširanjem (kar je v 90% nujno, saj niso vse sobe v hiši svetle) stane 12 evrov. Naša promocijska cena je 8 evrov, tj. s 33 % popustom, zato bo vaš prihranek pri snemanju, na primer, trisobnega stanovanja, 60 evrov. Samo 1 mesec, od 25. septembra do 25. oktobra, boste prejeli super ceno 8 evrov za sliko (že obdelano in optimizirano v skladu s standardi izbranega portala).  Minimalna vrednost naročila je 100 evrov.

 

N.b. Ali veste kar po statistiki Arnbnb lastniki prostorov s profesionalnimi fotografijami…

  • praviloma zaslužijo 40% več kot drugi lastniki v regiji
  • v 24% dobijo več rezervacij
  • v povprečju za 26% zvišajo ceno na noč in tako zaslužijo več
About the author

Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

  • Pregled zasebnosti
  • Strogo nujni piškotki
  • Statistika
  • Trženje
  • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.