Zmagali smo na velikem razpisu!

Rožna dolina

V začetku aprila 2020 smo bili izbrani za sodelovanje na razpisu za fotografiranje študentskih domov za novo spletno stran ljubljanskega Kampusa (Študentski dom Ljubljana). Njihova spletna stran je moralno zastarela, zato je Ministrstvo za izobraževanje dodelilo sredstva za izdelavo nove, za kar so bile potrebne ustrezne in lepe fotografije. Dela je bilo ogromno, saj je v Ljubljani približno 29 študentskih domov! In v to ne štejemo dodatne infrastrukture – športni objekti, kavarne itd.

Poslali smo svojo ponudbo, reference … in zmagali !! To je zelo, zelo dobra novica, ki odgovarja na vprašanj: “Ali je možno, da podjetje od zunaj, brez bez in poznastev itd., prejme državno naročilo?”. Zdaj vemo – seveda lahko! Delo na novi spletni strani še ni končano, vendar že zdaj lahko pokažemo nekaj primerov, ki smo jih “zapakirali” kot predstavitev domov. Zdaj od znotraj vemo, kako študentje živijo :))

Studentski dom Ljubljana Poljanska 59
Fotografiranje doma
predstavitev Studentski Dom Ljublakna
Fotografiranje za korporativno stranko 1
About the author

Leave a Reply

Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

  • Pregled zasebnosti
  • Strogo nujni piškotki
  • Statistika
  • Trženje
  • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.