Blog

Lizinvrt

LizinVrt

Kataloško in scensko fotografiranje čokoladnih izdelkov.
Preberi več

EkoKor

Predmetno fotografiranje izdelkov iz konoplje za ekološko kmetijo
Preberi več
Mega Tekstil

Mega Tekstil

Produktno fotografiranje tekstilnih izdelkov za katalog spletne trgovine megatekstil.si
Preberi več

3 znanstveni razlogi, zakaj slabo izgledamo na fotografijah

Pogosto nam ni všeč, kako izgledamo na slikah. Ali je to mogoče popraviti? Ja, lahko. 6 trikov kako bolje izgledati na fotografijah.
Preberi več

ANIMA

Fotografiranje steklenih kozmetičnih izdelkov blagovni za spletno trgovino ANIMA.
Preberi več

Študentski Dom Ljubljana

Zelo smo veseli, da smo sodelovali pri posodobitvi spletne strani ljubljanskega študentskega kampusa na področju fotografiranja domov in ostalih objektov ŠDL.
Preberi več
HomeoGarden

HomeОgarden

Fotografiranje izdelkov za online trgovino za dom in vrt HomeOgarden.
Preberi več
Črni petek popust za fotografiranje izdelkov

Črni petek: 30% popust na fotografiranje izdelkov

Za vsa naročila  plačana do petka, 27. novembra, podarimo 30% popust na fotografiranje izdelkov iz vašega prodajnega programa. Izkoristite priložnost!
Preberi več

Kako narediti fotografije za Amazon: tehnične zahteve

Tehnične zahteve in priporočila za fotografije za Amazon: kako narediti, da bodo vaše fotografije "vau!" in primerne za standarde Amazona. Popoln vodnik s primeri.
Preberi več

Zmagali smo na velikem razpisu!

Ali je možno, da podjetje od zunaj, brez bez in poznastev prejme državno naročilo? Ja, seveda lahko. Zmagali smo na razpisu za fotografiranje za Študentski Dom Ljubljana.
Preberi več

SolarGaps

Izdelava spletnih strani v dveh različicah - v slovenščini in hrvaščini. Strani sta bili narejeni na ključ, vključno s seo-optimizacijo.
Preberi več

O.Jamu

Fotografiranje steklenic za oglas za slovensko podjetje, ki proizvaja sokove.
Preberi več

Kaj ubija promet: primer SEO analize spletne strani

"Zakaj moja spletna stran ni uspešna? Zdi se mi, da delam vse v redu, ampak prometa ni. Kaj je narobe?" Preberite en primer SEO analize spletne strani, napisane v jasnem jeziku.
Preberi več

KOŽELJ d.o.o

Vedno smo veseli, kadar nam za fotografiranje pripeljejo veliko lepih in vrhunskih vinskih steklenic. Vedno upamo, da jih bodo lahko pozabili ...)
Preberi več

Super ponudba za fotografiranje nepremičnin

Za vas imamo super ponudbo za fotografiranje stanovanj in hiš. Naša promocijska cena za visokokakovostno fotografijo s klasičnim retuširanjem je..
Preberi več

Mamut tim d.o.o.

Fotografiranje plošč za industrijske namene je lahko zelo, zelo prijetno. Še posebej, kadar je stranka dobra in je naročilo veliko)
Preberi več

Vstopili smo v TOP

Veseli smo, da smo na seznamu 35 najboljših fotografov za produktno fotografiranje v Sloveniji, po verzije portala WishCam. Nismo pričakovali, ampak se je zgodilo! Juhu!! 
Preberi več

Božično fotografiranje v studiu v Mariboru

Ambientno studijsko božično fotografiranje v Ljubljani. Notranjost je v stilu od čudovite in prefinjene Verone do lakonskega in snežno belega Stockholma. Lahko poskusite z različnimi možnostmi! Poglejte našo ponudbo in rezervirajte termin!
Preberi več

Prvi paketek

Spletna trgovina prvipaketek.si nam je naročila fotografiranje otroških oblačil na belem ozadju in izdelavo kolaža za domačo stran.
Preberi več

Čuri Muri

Podjetje se ukvarja z veleprodajo in maloprodajo igrač različnih znamk in vrst. Potrebne so bile fotografije za klasični katalog Špara, torej velike fotografije blaga na belem ozadju in z resolucijo 300 dpi.
Preberi več

BiFlora 4 pets

Kozmetika iz naravnih sestavin je pakirana v steklene posode. Bile so naročene fotografije blaga v kategoriji »fotografiranje steklenic na belem ozadju s klasičnim retuširanjem "
Preberi več

Logotipe za novo video od Dexyco.si

Ustvarili smo 2 logotipa za nove izdelke od Dexyco Slovenija. To sta Rožice presenečenja in Piškoti presenečenja. Lahko si ju ogledate!
Preberi več

Maja Repotočnik

Slovenska industrijska oblikovalka Maja Repotočnik je ustvarila mizo, ki je bodo še posebej veseli tisti, ki imajo prostorsko stisko.  Nam je naročila da slikamo vzorec mize, ki jo je oblikovala.
Preberi več

Vamatic

Ekipa mladih fantov nam je naročila reklamne fotografije ročnih ur pod njihovo blagovno znamko za Instagram za promocijo njihovega projekta, za kar so zbrali denar za Kickstarter.
Preberi več

Emporij d.o.o.

Emporij d.o.o. so nas izbrali za fotografiranje steklenic alkohola. Zelo težko je fotografirati steklo sploh, če je steklenica tudi asimetrična ... Toda projekt se je izkazal za zanimivega....
Preberi več

Naši fotografije v Petrolovom katalogu

Čudovito je, ko pregleduješ Petrolov katalog in vidiš oglas s fotografijami izdelkov, ki si jih posnel pol leta nazaj za eno od svojih najboljših strank.
Preberi več

Razstava in dogodek v Art Studiju Nadja Jeraj

25. marca 2017  Razstava slik in dogodek za Art Psy Laboratory.   
Preberi več

Skrinjica store

Bilo je zelo zanimivo narediti fotografiranje za trgovino unikatnih daril SkrinjicaStore iz Ljubljane. Naročnika  — mlad par — sta nas prosila, da naj naredimo fotografije za oglaševanje na socialnih omrežjih Facebook in Instagram...
Preberi več

Špica d.o.o

Podjetje Špica d.o.o je povabilo nas v njihovo pisarno v ljubljani, da bi mi naredili fotografiji njihovih izdelkov pa tudi fotografije ekipe za izdelavo letaka.
Preberi več
Fotografiranje izdelkov v studiu

O tem, kako je “preprosto “fotografirati izdelki..

  Zdi se, da ni nič lažjega, kot fotografiranje izdelkov. Izdelki se ne premaknejo, medtem ko jih fotografiramo. Vendar ni tako enostavno. Razložili bomo zakaj potrebujete strokovnjaka za fotografiranje izdelkov….
Preberi več

Značilnosti komercialnega in studijskega fotografiranja izdelkov

Osnovni cilj reklamne fotografije je pokazati  izdelek, ki ga fotografiramo, v najboljši luči, kar pomeni, da izpostavimo njegove prednosti in zakrijemo njegove morebitne pomanjkljivosti.
Preberi več

Festival Čokolade – Radovljica

Festival čokolade v Radovljici je edinstveni tovrstni festival v Sloveniji, ki za en vikend v letu združi vse čokoladnice v Sloveniji. Poglejte kako lepo in okusno je bilo!
Preberi več

Kuhna na Plac, Domžale 2.april 2016

Domžalska Kuhna na plac bo svoje lonce prvič odprla v soboto, 2. aprila 2016 od 10. ure dalje, na trž犀利士 nem prostoru v Domžalah.
Preberi več
Ta spletna stran vsebuje piškotke. Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo poglej podrobnosti .
Dovoli piškotkePoglej podrobnosti

GDPR

  • Pregled zasebnosti
  • Strogo nujni piškotki
  • Statistika
  • Trženje
  • Nerazvrščeni

Pregled zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Vse nastavitve piškotka lahko prilagodite tako, da pomaknete jezičke na levi strani.
Več informacij o našem pravilniku o piškotkih.

Strogo nujni piškotki

Nujno potreben piškotek je vedno omogočen, da lahko shranimo nastavitve za osnovne nastavitve piškotka.

Če onemogočite ta piškotek, ne bomo mogli shraniti svojih nastavitev. To pomeni, da boste morali vsakič, ko obiščete to spletno mesto, ponovno omogočiti ali onemogočiti piškotke.

Statistika

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Trženje

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

Nerazvrščeni

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili. Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da vam zagotovimo boljšo funkcionalnost in osebno prilagoditev. Lahko jih nastavimo mi ali drugi ponudniki, katerih storitve smo dodali na naše strani. Namen teh piškotkov je, da vam na podlagi vaših predhodnih obiskov in nastavitev ponudimo bolj osebno izkušnjo naše spletni strani. Če teh piškotkov ne dovolite, nekatere ali vse te storitve morda ne bodo delovale pravilno.